Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟΥΤΣΟ!

Προς μεγάλη μου έκπληξη το blog μου έχει κίνηση…


Ψάχνοντάς το λίγο περισσότερο, ανακάλυψα ότι για αυτό το γεγονός ευθύνεται μια μικρή αναφορά του κύριου Πανούτσου.


Να ζητήσω συγνώμη που μέσα στο θυμό μου έσβησα τα σχόλια που μου είχαν κάνει οι αναγνώστες που βρήκαν το link στο άρθρο του κ. Πανούτσου (φέρθηκα σαν GESTAPO ).


Βέβαια δε θα μπορούσα να μην απαντήσω στο κείμενο του και να τον ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκανε και επισκέφθηκε το blog.


Το Blog το δημιούργησα για δικό μου χαβαλέ και ποτέ δεν με απασχόλησε η επισκεψιμότητά του και το πόσα σχόλια θα «μαζέψει» κάθε post. Δε γράφω βιβλίο ώστε να με απασχολεί η επιτήδευση του κειμένου, ούτε άρθρο για κάποιο περιοδικό ή για κάποιο επίσημο site.


As a matter of fact ποτέ δεν ήμουν καλή στην έκθεση, αλλά αυτό δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο, ούτε μπορεί να μου απαγορέψει κανείς να γράφω τις σκέψεις μου με χιούμορ και δόσεις αυτοσαρκασμού. Αυτό ακριβώς έκανα στα δύο τελευταία post με το φτωχό μου το μυαλό.


Δεν περίμενα ποτέ τα χαβαλετζήδικα post μου να τραβήξουν την προσοχή του κύριου Πανούτσου και να σχολιάσει το μυαλό και τον τρόπο γραφής μου ως κατώτερο από παιδάκι του δημοτικού και μάλιστα να ζητήσει στην συνέχεια όλους τους αναγνώστες του άρθρου του να μπουν στο blog και να επιβεβαιώσουν την άποψη του.


Έχω σκοπό να συνεχίσω να γράφω, όπως γράφω, γιατί το βρίσκω διασκεδαστικό και μου αρέσει και θα το κάνω τώρα πια με περισσότερο κέφι (όπως επίσης και με πολλά πιθανόν συντακτικά και ορθογραφικά λάθη)!! Θα δέχομαι κάθε είδους σχόλια χωρίς θυμό και λογοκρισία.