Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ


Όχι δεν είναι αποτέλεσμα αισθητικού που προσπάθησε να χρωματίσει με αυτή τη μωβ απόχρωση το καταπληκτικό κινητό μου βλέφαρο…


Αλλά άντε να πείσεις την ταμεία στο super market που σε κοιτάει με τέτοιο οίκτο στο βλέμμα της, λέγοντας σου με την πιο γλυκιά φωνή, που σίγουρα ούτε η ίδια ήξερε ότι διαθέτει:

«τα ρέστα σας…»


ότι προσπαθώντας να αμπαλάρεις την οθόνη του υπολογιστή αναπήδησε στο μαλακό του στρώματος και σε χτύπησε λίγο πιο πάνω από το φρύδι ως αποτέλεσμα να κάνεις ένα υπέροχο αιμάτωμα στο βλέφαρο σου.


Παράπονα:


Έχω να καταγγείλω το λαρισαϊκό αντρικό πληθυσμό που παρέμενε άπραγος βλέποντας τέσσερις γκόμενες (βάζω κ τον εαυτό μου μέσα, δεν θέλω σχόλια) να μετακομίζουν ένα ολόκληρο σπίτι και δεν έδιναν ένα χέρι βοηθείας.


Άλλο ένα κακό-περίεργο που έχει η πόλη της Λάρισας είναι ότι δεν διαθέτει κάποιο μαγαζί-επιπλοποιείο που να αγοράζει ή να ανταλλάσει μεταχειρισμένα έπιπλα. Βέβαια ας είναι καλά ο κύριος Στέλιος που δέχτηκε να ανταλλάξει το τεράστιο γραφείο μου με ένα μικρότερο, για να χωράει πιο άνετα στο καινούριο μου σπίτι!